Сглобката прилича на семейството от съседния панелен апартамент: вечно някакви разправии,

...
Сглобката прилича на семейството от съседния панелен апартамент: вечно някакви разправии,
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: сглобката се рестартира... Please wait

Сглобката прилича на фамилията от прилежащия панелен апартамент: постоянно някакви разправии, все нещата сякаш скърцат, само че най-после се сдобряват и излизат дружно на механа. Днес бе преодоляна цената - рестарт на " кървавите " назначения в НЗОК (отделен въпрос е - за какво ли със своите милиарди, които разпределя, Касата съставлява подобен интерес?!). И рестарт- на " брака ".

Съответно - незабавно светна зелен светофар и на първо четене минаха бюджетът на самата Здравна каса (8,168 милиарда лева.),...

... както и наричаният " дребният бюджет " - този на ДОО (където единствено дотацията, която държавата ще доналее, е 11 млрд лева.)

Дали от преднамереност или просто тъй като следят деликатно действителностите у нас - от Брюксел ни " погалиха по главата ", че отчетът за напредъка ни към Шенген бил доста позитивен. Обаче ще ни одобряват... различен път.

И в случай че това е в областта на хипотезите, напълно сигурен факт е, че нарастват водата..

... и прироният газ.

А след патакламите, ултрасите, багра, оставката на Борислав Михайлов и други бурни събития - подкастът на Клуб Z тази седмица е за футбол - безусловно не го пропускайте.

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР